Om oss i Grand Hotell.com

Om oss i Grand Hotell.com  - Om oss i Grand Hotell.com

Det er mange av oss som er enormt interesserte i å reise. Det å reise gir opplevelser og ikke minst en glede som få andre ting gjør. Psykologien viser også at det å reise og det å oppleve ting rett og slett gjør en gladere som person. Dette var en av grunnene til at vi lagde denne nettsiden.

Vi er svært opptatt av å formidle gleden ved å reise. Vi er også klar over at Norge har enormt mye å by på, så vi tenkte det ville være perfekt å satse på Norge som reisemål.

Norge som reisemål

Det er ingen tvil om at Norge er et langstrakt land, med mange opplevelser nesten hvor enn du drar. Det å dra til Nord-Norge eller Svalbard er nesten som å dra til et annet land sammenlignet med å dra til Sørlandet. Det er imponerende hvor mange typer vær, natur og ikke minst folk du kan treffe på veien. Vi synes at det finnes så mange steder som skulle ha fått mer oppmerksomhet. Det er derfor vi har laget denne siden.

Planlegging

Planlegging - Om oss i Grand Hotell.com

Noe av det med å dra på ferie, er å være flink til å planlegge. Det kan ofte være vanskeligere enn man liker å innrømme. Det er også derfor vi har bestemt oss for å komme med tips for å gjøre din ferie enklere. Kanskje du trenger tips til hva slags hotell du skal bo på? Eller kanskje til steder du skal besøke? Vel, vi prøver så godt vi kan å samle alt på et sted. Slik at du kan komme til oss for dine ressurser!

Vi håper at du benytter deg av denne siden, kanskje du til og med har lyst til å komme med tilbakemeldinger til oss? Uansett ønsker vi deg en god tur!