Leie lokaler

[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Selskap

Det er alltid behagelig å gå til dekket bord. Skal du skal feire bryllup, barnedåp, konfirmasjon, jubileer eller ha et faglig påfyll? Vi har flere selskapslokaler som kan passe akkurat ditt behov. Enten en rolig sammenkomst med familien i restauranten, en hyggelig middag med kollegaer i Bestastova eller en storslått festmeny i Festsalen.

Minnestund

Mange ønsker å samle familie og venner til en minnestund etter gravferden, en stund for ettertanke og omsorg. Vi kan dekke til minnestund i rolige omgivelser og skape en verdig ramme rundt Deres arrangement

Eksempel på servering: Tre snitter, bløtkake eller kringle, kaffe/ te, blomster/ lys og lokale. Kr. 295,- per person

Ta kontakt med oss for et tilbud.

Dagpakke kurs og konferanser inklusive overnatting og tre retters middag fra kr 1195,–* PP dobbeltrom, tillegg for enkeltrom 175,–

Kurs og konferanser

Hotellets konferanseavdeling egner seg utmerket til seminarer og alle former for møtevirksomhet. Møterommene har alt du trenger av teknisk utstyr inkludert trådløst internett. Konferanserommene kan og benyttes til utpakninger, utstillinger og messer.

Hos oss er det en uhøytidlig atmosfære og et engasjert personale som gjør alt for at Deres kurs skal bli så hyggelig som mulig. Kapasitet fra 2–350 personer i lyse trivelige lokaler. Vi skreddersyr møtelokaler tilpasset gjestens ønsker.

Dagkurspakke fra kr. 435,–*

Kurspakken inkluderer:

Kaffe/te, juice, isvann og frukt ved møtestart

2-retters lunsj

To øvrige kaffepauser, en med kaffemat

Inkludert lokalleie, skrivesaker, standard AV-utstyr og tilgang til vårt trådløse nettverk.

LOKALEI SKOLEOPPSETTI U/HESTESKO
LANGENUEN5030
FESTSALEN30020
BESTASTOVO30
VIKAFLE40

Stord kan by på mange opplevelser for store og små.

Opplev Stord

Det er mange finr turmuligheter på Stord. I gangavstand fra hotellet kan vi nevne Ådlandsvatnet rundt ca 6 kilometer. Turen blir noe lengre fra Grand eller dersom du velger å kjøre bil og parkere utenfor Stord kyrkje. Denne turløypa er for alle.

Landåsen er ett annet alternativ, her er det forskjellige meka løyper, man kan gå runder eller snu og gå tilbake. Eventyrskogen er en spesiell opplevelse på turen.

Dersom du har bil er Lundastøl skiløype på 4,2 kilometer en fin rundtur . Det samme gjelder Stovegolvet 703 moh med fantastisk utsikt .

En rusletur gjennom Leirvik sentrum via båthavnen og skulpturen Stord Døra videre til Sponavikjo bade og friluftsområde kan og anbefales.

Stord kulturhus med bibliotek-offentlig bading-kino-konserter og utstillinger er og vert et besøk.

Tekst om opplevelser på Stord.

En kort, spennende tekst om Stord Jazzklubb sine aktiviteter.

Stord Jazzklubb

Stord Jazzklubb har faste konsertar på Grand Hotell – møteplassen for improvisasjon og inspirasjon.

Les meir på stordjazzklubb.no